Autorijbewijs

Autorijles

autorijbewijs

Als je graag je rijbewijs B wilt halen ben je bij Rijschool Gulay aan het juiste adres. Het behalen van je rijbewijs is een eenmalige investering waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Tussentijdse toets

Rijschool Gulay bied de mogelijkheid om leerlingen tijdens de opleiding kennis te laten maken met de tussentijdse toets.

Wat is een tussentijdse toets, ook wel t.t.t genoemd?
De tussentijdse toets geeft je inzicht in jouw rijvaardigheden. De rijles verloopt als een echte examen. Je instructeur rijdt mee in de auto. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rij examen en om eventuele nervositeit weg te nemen.

Een examinator van het CBR beoordeelt tijdens de toets hoe het met je rijvaardigheid is gesteld. Alle exman onderdelen worden getoetst volgens de officiƫle examen eisen.

Na afloop van de toets krijg je van de examinator een advies formulier. Je kunt aan de hand hiervan precies zien aan welke onderdelen je nog moet werken. Dit is belangrijk als je vrijstelling hebt gekregen voor het onderdeel bijzondere verrichtingen.

Rijschool Gulay werkt met een instructie kaart. Zo kunnen we tijdens de tussentijdse toets alles bij houden en ons richten op wat er na de toets nog geleerd moet worden.